Menü
Kosár

Rólunk

ÁTFOGÓ TERMÉKPALETTA – EGY KÉZBŐL


Cégünk a neves márkák gyártóival való kimagasló együttműködésnek, a magas szakmai tapasztalatnak és nem utolsó sorban a tőkeerős stabil pénzügyi helyzetének köszönhetően 2012-ben megkezdte NAGYKERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGÉT. Rövid időn belül több száz kereskedőpartner megbízható, gyors és kedvező feltételeket biztosító beszállító partnerei lettünk. A mai kor követelményeinek megfelelő informatikai háttérrel rendelkező árukiszolgálást építettünk ki. Az innovatív fejlesztéseknek köszönhetően elsők között alakítottuk ki a „DROPSHIPPING” rendszert, így a kereskedő rendelését közvetlenül a vásárlóhoz is kiszállíthatjuk. Nagykereskedelmi tevékenységünket közel 30 márka 40.000 termékével, több mint 1000 raklapos, TÁRHELY KEZELT RAKTÁRUNKBÓL végezzük. Kollégáink magas színvonalú munkájának köszönhetően mára a kerttechnikai szegmens meghatározó szereplői lettünk.

WEBSHOP – A KORSZERŰ MEGOLDÁS


Mivel a teljes működésünk alapja az, hogy a VEVŐI IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSÉNEK mentén bővítjük szolgáltatásaink körét, illetve a termékpalettánkat, WEBSHOPUNK KÍNÁLATA is ennek megfelelően változik. A szakértői háttér azonban minden termékcsoport esetén adott.

ONLINE RENDELÉSI FELÜLETÜNKÖN a teljes termékpaletta javarészt megtalálható, a háztartási gépektől kezdve az öntözéstechnikai megoldásokon át a kisgépek forgalmazásáig.

Az értékesítés a fogyasztóinknak és a viszonteladóinknak is rendelkezésére áll

A NAP HUSZONNÉGY ÓRÁJÁBAN.

SZAKÉRTŐ KÉPVISELET mellett.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk forgalmazott termékek és képviselt márkák jól illeszkedjenek a portfóliónkba és a vállalati értékekhez. Csapatunk alaposan megismeri az új kínálatot, így a betérő vásárlók a szükséges információkhoz juthatnak hozzá tőlük a döntéshez.