Menü
Kosár

Rólunk - Fürdőszoba bemutatóterem

Fürdőszoba bemutató termünkben több, mint 400 m2 –en, két szinten igyekszünk bemutatni kínálatunkat, melyben megtalálhatóak a vezető európai és hazai gyártók termékei is. Bemutatótermünket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a látogatók életszerűen berendezett

fürdőszobákat, burkolat kiosztásokat és egyedi, ötletes megoldásokat is láthassanak. Több éves tapasztalattal rendelkező kollégáinksegítenek a tervezésben, szaktanácsadásban és igyekeznek minél rugalmasabb kiszolgálással segíteni a kivitelezést.

A fürdőszoba és wc sajnos még ma is a lakás „mellékhelyisége” , kis alapterületű, nem mindig átgondoltan megtervezett lakótér, pedig itt kezdjük és fejezzük be a napunkat, ezért is kellene személyre szabottan, kényelmesen berendezni. Fürdőszoba tervezéskor először figyelembe vesszük a hely adottságait, méreteket, majd a használati célt, például családi, vendég fürdőszoba lesz-e, ki fogja használni, van –e a családban mozgássérült, idős ember. A fürdési szokás is egy nagyon fontos szempont, hiszen ez alapján választunk kádat, vagy esetleg zuhanykabint. A kényelmi szempontok kialakításához is rengeteg műszaki megoldás létezik már, ezekben is igyekszünk megtalálni a megfelelőt és még nem is említettük a burkolat választást, melynek kiválasztásával végül színt, egyéniséget adunk a térnek.

Fentiekből is látszik, hogy egy fürdőszoba megtervezése összetett, időigényes feladat, de megpróbálunk minden segítséget megadni ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen.
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató